Am vazut zilele trecute o reteta cu carne de prepelita la bucatarul meu favorit si am incercat sa o reproduc.
Eu am facut reteta folosind cantitatile la jumatate, am calit o ceapa si doua rosii in tigaie cu putin ulei de masline si sare. Am curatat rosiile de coaja ca arata mai bine fara...
Carnea de prepelita am pus-o cu sare, piper si o lingura de ulei masline la macerat.
Dupa ce s-au
calit ceapa si rosiile fara sa se rumeneasca, le-am pus in tigaia de fonta peste care am asezat carnea.
Am adaugat un pahar de vin rosu pentru ca nu am avut alb ca in reteta, o jumatate de pahar de apa si le-am bagat la cuptorul in prealabil incins 40 minute.
Pentru garnitura am fiert f putin cartofii dupa care intr-o tigaie i-am rumenit cu putin ulei, sare si piper. In reteta trebuia pus si usturoi verde, dar nu am avut...
Rezultatul final seamana putin cu reteta originala, dar la gust spun sigur, au iesit savuroase...
Las si linkul cu reteta originala ca are si video.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu