duminică, 25 august 2013

Tortilla

Aceasta omleta spaniola(tortilla) are mare succes acolo si toti o considera ca fiind cine stie ce fel mancare, poate ca ar fi bine daca am fi si noi un pic nationalisti cu ale noastre si mai putin lingai.
Este foarte simplu de facut si foarte consistenta, se pun cartofii taiati cubulete mici la prajit in tigaie cu cateva linguri de ulei, sare si piper dupa gust. Cand cartoful este facut, dar nu rumen ca un cartof prajit, se arunca ouale batute in prealabil peste cartofi si se mai lasa un minut doua pana se rumeneste.Asta e tot...
Se poate pune si ardei taiat mai fin (noi folosim ardei capia) la prajit cu cartoful, iar in ouale batute se poate pune patrunjel tocat sau nu.
Am decis  azi sa scriu pentru fiecare poza postata  si pasii, pe scurt, care duc la obtinerea produsului finit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu